​Startuplar, Geleneksel İşletme Anlayışına Son mu veriyor?

Yeni nesil işletmenin modelleri , alışılmış ve geleneksel işletme anlayışına meydan okuyor.


Startuplar, Geleneksel İşletme Anlayışına Son mu veriyor?

Son yıllarda dünya genelinde sayısı hızla artan startup iş modeli, Türkiye’de henüz çok yeni olması ile birlikte sektöre yeni firma kazandırarak yeni nesil şletme modeline bizleri hızla alıştırıyor.


Özellikle hizmet sektöründe kendini göstermeye başlayan tenoloji temelli işletme modelleri, onlarca yıldır var olan ve geleneksel yöntemler ile kullanıcılarına hizmet veren bir çok rakip markayı geride bırakarak hızlı bir büyüme gösteriyor.


Yeni Nesil Ev Temizliği


Alışılagelmiş temizlik firmalarından farklı olarak yeni nesil temizlik firmaları kullanıcı ve müşteri deneyimini odak noktasına koyuyor.
Temizlik içeriğini tamam müşterinin seçimlerine göre belirleyen bu yeni sistem, Ev ya da ofis temizliği isteyen kullanıcılarına yalnızca istediği özellikleri belirterek uygulama üzerinden evini temizletme imkanı sunuyor.


Pazarın en dikkat çeken isimlerinden, CleanGo Temizlik Artık İzmir’de!


İstanbul’da “kaliteli temizlik” mottosuyla yola çıkan ve oluşturduğu online ticaret platformu üzerinden ev ve ofis temizliği ihtiyaçlarına hızlı, güvenilir ve profesyonel çözüm üreten CleanGo Temizlik, sunduğu dengeli fiyat olanakları ve profesyonel temilik hizmeti ile diğer girişimlerden ayrılıyor.


2015 yılında pilot bölge olarak seçtiği İstanbul’da ev temizliği hizmeti vermeye başlayan CleanGo Temizlik, gelen talepler doğrultusunda hizmet ağını genişleterek artık İzmir’de temizlik taleplerine cevap veriyor. cleangotemizlik.com üzerinden ev ve ofis temizliği ihtiyacı olan kullanıcılar ile hizmet verenleri buluşturan CleanGo Temizlik, Türkiye’nin en başarılı girişimleri arasında yer alıyor.


Kadın ve Yaşama Dair Her Şey: CleanGo Biliyor


Hizmet almak isteyen kişilerle, hizmet sağlayan personelleri kaliteli ve güvenli bir şekilde buluşturma ilkesiyle çalışan CleanGo Temizlik, aynı zamanda oluşturduğu CleanGo Biliyor sayfası ile, kadınların yaşamına dair her bilgiyi bir araya getirmeyi başarıyor. CleanGo Biliyor bloğu ve sosyal medya sayfaları ile sadece temizlik hizmeti alabilen müşteri potansiyeline ulaşmayı değil, aynı zamanda temizlik hizmeti alamayan kadınlar için bilgi ve tecrübeleri de paylaşıyor. Temizlik işlerini daha pratik şekilde yapmalarında yardımcı olacak içeriklerin yanı sıra; kişisel bakımdan modaya, sağlıklı yaşam tüyolarından doğal güzellik sırlarına kadar kadınları ilgilendiren her konuda içerik üretiyor.