​Yeni Nesil Roller Coaster İle Tanışın : “Cınecoaster 360 Vr”

AMEGA bu kez “sinema” ve “roller coaster” deneyimini “sanal gerçeklik” ile buluşturdu


Yayımlanma : 12.01.2017
Yeni Nesil Roller Coaster İle Tanışın : “Cınecoaster 360 Vr”

 

Geçtiğimiz ay Türkiye’nin ilk VR özellikli yarış simülatörünü piyasaya çıkartan AMEGA bu kez de “sinema” ve “roller coaster” deneyimini “sanal gerçeklik” ile buluşturdu. Fütüristik konsepti ve VR teknolojisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken “CINECOASTER 360 VR”, ilk kez sergilendiği ATRAX 2016’ta fuarın ilgi odağı oldu.

Yeni nesil eğlence anlayışını esas alan özel konsept ve çözümleriyle, eğlence sektörüne yönelik uluslararası standartlarda ürünler ortaya koyan AMEGA, bu kez de roller coaster ve sinema deneyimini sanal gerçeklik ile buluşturdu. Cinemotion grup markasındaki ürün gamına tüm dünyayı kasıp kavuran VR (sanal gerçeklik) teknolojisini ekleyen AMEGA, roller coaster ve sinema birlikteliğini sanal gerçeklik ile buluşturan CINECOASTER 360 VR ile yine heyecan yaratan bir ürüne imzasını attı.

Yeni nesil eğlence anlayışının baş aktörü kabul edilen “VR” teknolojisi ve hava, titreşim, temas hissi gibi özel efektleri sayesinde gerçeklik duygusunu yukarılara tırmandıran CINECOASTER 360 VR, kullanıcılarını izledikleri heyecan dolu filmin adeta içine çekiyor.

300 dereceye kadar etki gösteren ön-arka eksen hareketleriyle en sahici roller coaster hareketini simüle eden CINECOASTER 360 VR, çok boyutlu sinema sistemini VR gözlükler ile senkronize ederek, 360 derece izlenebilen heyecan dolu VR filmleri en gerçekçi haliyle kullanıcılarına deneyimleme fırsatı sunuyor.

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.