​AKUT Çocukları Doğa İle Buluşturuyor

AKUT Arama Kurtarma Derneği'nin Milli Sporcuları ve Uzman Eğitmen Kadrosu Tarafından Organize Edilen AKUT Yaz Kampı Hazırlıkları Başladı


Yayımlanma : 29.03.2016
AKUT Çocukları Doğa İle Buluşturuyor

AKUT Yaz Kampı, çocukların, güvenli yaşam, afetlere hazırlık, gönüllülük bilinci, doğaya saygı ve doğayla barışık yaşam temalarını kapsıyor. Kamp kapsamında uzman eğitimenler tarafından verilen afet bilinçlendirme, çevre koruma bilinci, doğada güvenli yaşam, kampçılık, navigasyon gibi eğitimlerin yanı sıra, indoor- outdoor park ekipmanları kullanılarak yapay kaya tırmanışı ve ip teknikleri gibi eğitimler de veriliyor.

AKUT Doğada Yaşam Kampları, günden güne sayısı artmakta olan eğitmen kadrosuyla, 50 kişiyi aşkın genç bir ekibe ulaşmış. Gönüllü eğitmenlerin her biri kendi alanında bilgi ve birikime sahip. Kendi alanında uzman olan eğitmenler, kamplar dahilinde, eğitim, deneyim ve beceri gerektiren kampçılık, trekking, su sporları ve kaya tırmanışı gibi alanlarda eğitimler veriyorlar.

AKUT Doğada Yaşam Kampları içerisinde birçok farklı etkinlik barındırıyor. Bu etkinlikler arasında kampçılık, doğada yön bulma, navigasyon, ip-düğüm, kaya tırmanışı, flying fox, beden perküsyonu, drama, açık hava sineması, orienteering, yüzme ve diğer su sporları bulunuyor.

Kamp, 8-12 ve 13-17 yaş grupları için, iki ayrı grup şeklinde düzenleniyor.

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.