​Akdeniz'de Eşsiz Golf Keyfi

Titanic Golf Club, Bir Yanda Akdeniz, Diğer Tarafta Büyüleyici Tabiat Örtüsü ile Ziyaretçilerine Eşi Olmayan Görsel Bir Keyif ve Golf Deneyimi Vaad Ediyor


Yayımlanma : 07.03.2016
Akdeniz'de Eşsiz Golf Keyfi

Titanic Golf Club, Toros Dağları'nın görkemi, romantik bir ırmak ile Akdeniz arasındaki konumuyla golf tutkunlarına çok özel bir oyun sahası sunuyor. Sahanın, doğrudan deniz kenarından uzanmakta olan yolları golf tutkunlarına; her delikte inanılmaz bir manzara sunuyor. 110 hektar arazi üzerine kurulu "Titanic Golf Club" , bakımlı ve teknolojik altyapısıyla Türkiye'nin ilk 27 delikli golf sahası olma özelliği ile golf tutkunlarının tercih ettiği en özel golf sahası olarak haklı bir üne sahip. Titanic Golf Club; 3 seçenekli 9 delik şampiyona düzenleme olanağı ve değişken 27 delik imkanı ile profesyoneller için keyifli bir deneyim, amatörler içinse mükemmel bir eğitim olanağı sağlıyor.

The River;
müthiş dağ ve nehir manzarasıyla,

The Mediterranean;
eşsiz Akdeniz mavisiyle,

The Forest;
çam ormanlarının sağladığı yumuşacık havasıyla size eksiksiz ve konforlu bir golf deneyimi sunacak.

Ayrıca PGA sertifikalı profesyonel eğitmenlerin dünya standartlarında golf eğitimi veren Titanic Golf Academy, özel dersler ve turnuvalarda yer alma seçeneklerini sunarak becerilerinizi geliştirme fırsatı tanıyor. Titanic Golf Acamdey 300 metre driving range, çok özel 1500 m2 uzunluğunda putting green'den oluşuyor.

Titanic Golf Club, Türkiye'nin Akdeniz kıyılarının tam ortasında, özel bir bölge haline gelen Belek'te bulunuyor.

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.